Få sikret dit tag med en tagrens

Når et tag er nyt, er det overfladebeskyttet. Det betyder blandt andet, at det er sikret mod fugt. Men overfladebeskyttelsen holder ikke for evigt. Mange tagtyper begynder allerede efter en kort årrække at nedbryde den oprindelige overfladebeskyttelse.

Forlæng levetiden på dit tag

Når det sker, kan det, blandt andet, skyldes frost, sur regn og UV-stråler. Når taget ikke længere er beskyttet, udsættes det for fugtskader, frostsprængninger, svampe, alger og mos, og det kan blive en dyr affære at rette op på.

Med den rigtige vedligeholdelse af dit tag, kan holdbarheden forlænges væsentligt. Vi lægger derfor stor vægt på at levere tagrensning i top kvalitet.

For det bedste resultat og mange års holdbarhed af dit tag, inkluderer alle vores tagrensninger en algebehandling og efterfølgende tagmaling. Kombinationen af disse forskellige steps giver dit tag den optimale beskyttelse. Udover et tag der holder længere, er der en række andre grunde til at du bør få renset taget.

Vi renser og maler alle tagflader

Vi behandler altid dit tag ud fra en professionel vurdering af dets stand, tagtype og hvilke forhold, det er udsat for. Vores tagmaling giver en stærk og langtidsholdbar overfladebeskyttelse med op til 10 års garanti.

Med tagrens og maling af alle tagflader, er du sikret at fugt, alger og frost ikke trænger gennem taget og skader husets øvrige konstruktion.

Fordele ved tagrens med efterfølgende maling af tag:

  • Forbedrer dit tags udseende.
  • Gør dit tag mere modstandsdygtigt mod vind og vejr.
  • Forebygger angreb af alger, mos og svampe.
  • Beskytter mod fugtskader og frostsprængninger.
  • Øger værdien af dit hus.
  • Du sparer omkostningerne ved at skifte hele taget.

Hjælp dit tag til at beskytte dig mod elementerne

Dit hjem er til for at beskytte dig og særligt taget er vigtigt, når det kommer til at holde fugt og kulde ude. Det er derfor vigtigt at få gennemgået tagets stand jævnligt.

Vi tilbyder derfor udvendig klargøring af dit hus til vinteren, hvor vi gennemgår hele dit hus udvendigt, så du kan gå en tryg og varm vinter i møde.

Du kan booke en fast serviceaftale hos os, så du er sikret at dit hus er i bedst mulig stand, år efter år. Med en fast aftale skal du ikke bekymre dig om, hvornår det er tid til at rense dit tag. Vi holder øje med begyndende skader og sørger for at vedligeholde taget.

Kontakt os nu og hør mere om vores serviceaftaler.

Miljørigtig og professionel tagrens og tagmaling

Vi udfører alle opgaver efter gældende miljøregler, og vi efterlader naturligvis altid arbejdspladsen i pæn og rengjort stand. Alle tagrensninger inkluderer algebehandling af taget og to gange maling af overfladen. Sådan sikrer vi det bedste resultat.

Det er vigtigt for os at give dig den bedste løsning til den laveste pris, og vi garanterer altid, at opgaven udføres i højeste kvalitet.

Kontakt os i dag på telefon 2180 2030 og få et uforpligtende tilbud på tagrens og maling af dit tag af vores professionelle tagmaler.

Lad os kontakte dig

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer op inden for 24 timer.