Tagmaler i Roskilde – Professionel Tagbehandling & tagmaling

Forlæng dit tags levetid med 20 – 30 år med tagrens og tagmaling

Når vi er færdige er taget som nyt

 

Et nyt tag kan få et gammelt og slidt hus til at stråle og se ud som nyt. Det er dog ret omkostningsrigt at få lagt helt nyt tag. I stedet kan du med fordel vælge at få male dit tag af en professionel tagmaler. På den måde kommer det til at se nyt ud, og samtidig forlænger du tagets levetid.

Tagmaling i fantasifulde farver – Få rådgivning af din tagmaler

Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når du skal vælge farven til dit nye tag. Der findes flere mærker, der laver tagmaling i mange flotte farver. Har du nogensinde overvejet et blåt eller et grøn tag? Mulighederne er mange. Vi rådgiver dig gerne i valg af farver.

tagmaler roskilde - maling af tag og rens.

Et nymalet tag er rigtig flot, men ikke nok med det, så er det en god måde at vedligeholde sit tag på. Malingen sørger for at taget bliver ekstra vandafvisende, hvilket modvirker at fugt trænger ned i tagkonstruktionen og forvolder skade.

Tagmaling forlænger tagets levetid

Et nyt tag har en overfladebeskyttelse, der giver taget styrke og holder fugten ude. Denne beskyttelse holder desværre ikke evigt, og i takt med at vind og vejr slider på taget, nedbrydes den oprindelige beskyttelse. Det gør taget mere modtageligt for alger, mos og fugt.

Ved at male taget kan man genoprette et stærkt og vandafvisende tag, og dermed undgå fugtskader. Inden taget kan males, skal det igennem en tagrensning og en algebehandling af taget. Alt dette er med til at forlænge dit tags levetid med mange år.

Dansk Alge- og Fliserens er professionelle tagmalere. Vi udfører miljørigtig og professionel tagrens og tagmaling. Ring på telefon 21 80 20 30 for en snak om dine behov.

Lad os kontakte dig

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer op inden for 24 timer.