Rensning af fliser udendørs

Alger, pletter og ukrudt gør dine fliser på terrassen, i indkørslen eller i forhaven grimme og slidte at se på. Fliser kræver rengøring og vedligeholdelse. Men ofte oplever husejere, at rensning af fliser udendørs ødelægger flisernes overflade.

Vi tilbyder fliserens

Intentionen om at holde fliserne pæne og rene mislykkes, og udendørs fliserne bliver i stedet mere beskadigede end før.

Hos Dansk Alge- og Fliserens ved vi, at beskadigede fliser er det største problem, når fliserne skal rengøres og holdes fri for alger og flisepest. Ved en rensning af fliser udendørs, sørger vi for at rense med 70 til 90 graders varm vand så overfladen efterlades ubeskadiget og fliserne forbliver intakte.

Rensning af fliser udendørs med 10 års garanti

Vi bruger et topprofessionelt højtryksanlæg med to oliefyr, som varmer vores vand op til ca. 90 grader. Den høje temperatur gør os i stand til at rense fliserne ved et lavere tryk, så vi skåner flisernes overflade.

Læs også: forlæng levetiden på dit tag med professionel tagrens og tagmaling

Vi har mere end 100.000m2 og over 15 års erfaring med effektiv rengøring og rensning af fliser – uden at ødelægge overfladen, og vi kan stå inde for kvaliteten af det arbejde, vi leverer. Derfor får du også op til 10 års garanti på resultatet, når du vælger at hyre os til at rense dine fliser.

Kontakt os i dag på telefon 2180 2030 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os kontakte dig

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer op inden for 24 timer.