Fliserens med op til 10 års garanti

Ser terrassen ikke nær så indbydende ud, som da du fik den lavet? Eller er det måske indkørslen, der er blevet ramt af alger, pletter og ukrudt?

Uanset om det er fliserne i forhaven, terrassen eller måske indkørslen, så er det hverken kønt eller særligt godt, hvis de er ramt af alger og mos, da de både kan være glatte og være mere udsatte for frostsprængninger i de kolde tider.

Hvis algerne også begynder at vokse ned mellem revnerne i fliserne, så banes der vej for fugten, der trænger ned og kan ødelægge underlaget, som får fliserne til at ligge ujævnt.

Vi tilbyder fliserens i Roskilde nær Jyllinge og på Sjælland og omegn. Både som forebyggende behandling, men også hvis algerne allerede har fundet sin vej til dine fliser.

Få tilbud på fliserens

Hvorfor er fliserens en god ide?

Der er flere gode grunde til, det er en god ide at få foretaget en fliserensning. Fliser kræver både rengøring og vedligeholdelse, hvis de skal fortsætte med at være pæne og ikke mindst holde i mange år.

Med en professionel fliserens sikres du:

  • At de kedelige flisearealer bliver som nye

  • En hurtigere metode til flotte fliser end lægning af nye

  • Vandafvisende fliser i op til 8 år med imprægnering af fliser

  • At overfladen forhindres i at frostsprænge og nedbryde.

Hos Dansk Alge- & Fliserens vil vi altid anbefale en professionel rensning af fliser, frem for at du selv gør det. Mange husejere oplever nemlig, at en rengøring af fliser i stedet ødelægger flisernes overflade, og derfor gør dem mere beskadigede end før.

Vi bruger et topprofessionelt højtryksanlæg med to oliefyr, som varmer vores vand op til ca. 90 grader. Den høje temperatur gør os i stand til foretage fliserens ved et lavere tryk, så vi skåner flisernes overflade.

Hvad koster fliserens?

Vi tilbyder fliserens i Roskilde og omegn til en pris på 65-, pr. kvadratmeter*.

*Prisen inkluderer fliserens, algebehandling og imprægnering.

Har du brug for professionel hjælp til rensning af fliser?

Vi har mere end 100.000 m2 fliserensning bag os og over 22 års erfaring med effektiv rengøring og rensning af fliser, og vi giver altid vores kunder op til 10 års garanti på vores udførte arbejde.

Så lyder det til, at vi kunne være de rette til at komme forbi for at foretage en rensning af terrasse eller en anden flisebelægning? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om vores priser eller indhente et uforpligtende tilbud.

Husk, at vi altid gerne tilbyder en serviceaftale på en eller flere af vores ydelser, så du slipper for at tænke over algebehandling, tagrens, facaderens eller andet.

Ring til os
Skriv til os

Lad os kontakte dig

Hvad koster fliserens i Roskilde?

Vi tilbyder fliserens i Roskilde og omegn til: 65-, pr. kvadratmeter*.

*Prisen inkluderer fliserens, algebehandling og imprægnering.