Facaderens, behandling og maling af facade

Byder din facade dine gæster indenfor?

Når dine gæster og kunder skal besøge dig, er det første, de møder den bygning, du holder til i.

Derfor påvirker det også helhedsbilledet af din forretning eller dit hjem, om bygningen fremstår pæn og indbydende eller grå og slidt.

Få imprægneret din facade

Bygningsfacader er særligt udsatte for snavs, smuds, regnvand, alger og fugtskader. Er bygningen placeret i et trafikeret område, som det eksempelvis er tilfældet med mange varehuse, er den ekstra udsat. Murværk og beton suger vand, og ofte kan der dannes store plamager af fugt på bygningens facade.

Derfor er det nødvendigt at holde facaden ren med en facaderens , det vil sikre mod begroninger, som alger og mos, og snavs, som bilos og bremsestøv, der kan føre skader på bygningen.

Dansk Alge- og Fliserens tilbyder rensning, imprægnering og maling af langt de fleste typer af bygningsfacader.

Skinnende ren facade uden skader

Når vi varetager din opgave, sørger vi først og fremmest for, at murværket renses grundigt, så det fremstår pænt, og vi sikrer os selvfølgelig, at vi ikke beskadiger facaden under rensningen.

Når vi har lavet en facaderens , imprægnerer vi den. Det vil sige, at vi gør den vandafvisende. Så er det slut med fugtplamager, ligesom facaden bliver langt mere modstandsdygtig over for snavs, smuds og alger.

Beskyt din facade med maling

Trænger bygningen til at blive malet, klarer vi også den, og vores maling pynter ikke bare – den beskytter også. Når vi har løst opgaven, står du tilbage med en skinnende ren og sund bygning, som vil holde i mange år frem.

Skal vi også få din facade til at skinne? Så kontakt os på telefon 2180 2030 i dag.

Lad os kontakte dig

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer op inden for 24 timer.