Beskyt din bygning med en facademaling

En skinnende facade vil få enhver til at føle sig velkommen hos dig

Udover at en nymalet facade vil pynte gevaldigt på bygningen, vil et besøg af en facademaler også beskytte mod vind og vejr. Med en omgang facademaling sørger du derfor for, at din facade får langvarig beskyttelse, samt at bygningen bevarer et velholdt udseende.

Vores store erfaring med maling af facader, af forskellige størrelser og typer, herunder blandt andet tagmaling, og vi sikrer dig et flot resultat og en facade der stråler, i mange år frem.

Facademaling der passer til netop din bygning

En opdatering af facadens farve, kan løfte hele bygningens udseende. Du vælger selv, hvordan netop din bygning skal se ud og vi rådgiver dig gerne om farvevalg og hvilken type maling, der er mest optimal.

Facademaling i høj kvalitet

Til istandsættelse af facader benytter vi RENOTEC®, som er førende indenfor sit felt og kendt for, at levere produkter i høj kvalitet. Vi kan derfor garantere at vores ekspertise, kombineret med de bedste produkter til facademaling, vil give dig et optimalt og langvarigt resultat.

Maling af facader af alle typer

Vi har facademaling til enhver type overflade og kan derfor levere et flot resultat, uanset om din facade er bygget op af metal, mursten eller beton. Vi vejleder dig om hvordan din facade skal behandles og du kan altid kontakte os hvis du er i tvivl om, hvad vi kan gøre for at løfte facadens udseende.

Facademaling øger bygningens værdi

En velholdt facade giver meget mere end blot et godt førstehåndsindtryk. Faktisk kan en nymalet og beskyttet facade, være medvirkende til at øge værdien af dit hus. Det er en fordel for dig, også selvom du ikke påtænker at sælge dit hus lige nu. Vedligeholdelse af facaden kommer nemlig også beboerne til gode.

  • Et hus med et velholdt udseende har en højere værdi
  • En facade der er effektivt beskyttet, sikrer at bygningen holder bedre på varmen
  • En tæt facade giver et bedre indeklima

Vi behandler din bygning med mere end bare maling

Facademalingen er det der ved første øjekast giver bygningen karakter. Men vi udfører også en række andre opgaver, som kan være med til at vedligeholde eller forskønne din bygning.

Når det kommer til facaden tilbyder vi således også facaderens af mursten, som blandt andet fjerner alger, mos og snavs, samt imprægnering af facaden, som giver langvarig beskyttelse mod naturens elementer.

Vi tager os godt af hele din bygning

Trænger hele bygningen til en overhaling, tager vi os også af fliserenstagrens og anden udvendig vedligeholdelse.

Kort sagt: vi tager os gerne af istandsætning og vedligehold af hele din bygning.
Det er nemlig vigtigt for os, at hjælpe dig med at forbedre din bygnings levetid, samtidig med at du får et pænt og langvarigt resultat.

Få et tilbud på en skinnende facade

Trænger din facade til en opgradering af en af vores facademalere? Kontakt os på telefon 21 80 20 30 i dag. Vi tager professionelt hånd om istandsættelse af facader på bygninger i Roskilde, Køge og omegn, men kører gerne længere for at løse netop din opgave.

Lad os kontakte dig

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer op inden for 24 timer.