Ejendomsservice

Gider du heller ikke bruge tid på at lede efter forskellige leverandører, hver gang du skal have udført en ny opgave på din ejendom?

Et firma med dygtige, pålidelige og stabile folk

Der kan hurtigt gå uforholdsmæssigt meget tid med at finde det rette firma til at varetage en opgave på din ejendom. Hvad end det er taget, der skal lappes, tagrenderne, der skal renses eller noget helt tredje, er det vigtigt, at valget falder på dygtige, pålidelige og stabile folk, som kan deres kram.

Derfor er der også rigtig mange kunder, der ønsker flere opgaver udført af det samme firma, når de har fundet et, de er glade for. Med en fast ejendomsserviceaftale hos DAOF bliver dette muligt.

Vi tilbyder fast ejendomsservice

Dansk Alge- og Fliserens er ikke typisk ejendomsservice, men vi har igennem årene løst så mange forskellige opgaver, at vi med glæde kan tilbyde vores kunder fast ejendomsservice. Uanset om du sidder i en boligforening eller om det er din virksomheds ejendom, der har brug for løbende vedligeholdelse, så står vi klar til at varetage de opgaver, du har brug for at få udført ejendomsservice.

Vi tilbyder blandt andet:

Har du også brug for en fast, pålidelig samarbejdspartner til at vedligeholde din ejendom. Så kontakt os i dag på telefon 21 80 20 30. Sammen finder vi den løsning, der passer til dig

Lad os kontakte dig

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer op inden for 24 timer.