Tagmaling i Roskilde

Et nyt tag kan få et gammelt og slidt hus til at stråle og se ud som nyt. Men det er dog en ret bekostelig affære at lægge nyt tag.

Hvis dit tag ser slidt, kedeligt og trist ud, så kan du med fordel overveje, om tagmaling er det rette for dig.

Er taget også ramt af alger, mos, lav og pletter, så vil vi anbefale, at du får først får foretaget tagrens, som vi efterfølgende kan slutte af med tagmaling for at forlænge tagets levetid. 

Malingen sørger nemlig for at gøre taget ekstra vandafvisende, hvilket modvirker, at fugt trænger ned i tagkonstruktionen og forvolder skade.

Vi kommer altid gerne ud og ser på din opgave, hvis du ønsker at høre mere om tagmaling er det rette for dig.

Få tilbud på tagmaling

Tagmaling i fantasifulde farver

Når det kommer til valg af farve til taget, så er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Der findes nemlig et hav af farver, og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at finde frem til den helt rette farve til dit tag.

Vi har mere end 22 års erfaring inden for branchen, og vi har derfor arbejdet med de fleste typer tage. Det sikrer dig kompetent rådgivning og professionelt arbejde, uanset hvilken farve du ønsker til dit tag.

Har du brug for tagmaling i Roskilde?

Når du får et nyt tag, så er det helt automatisk overfladebeskyttet for at holde fugten ude.

Men beskyttelsen aftager helt naturligt med tiden, i takt med at vind og vejr slider på taget. Med tiden vil både alger, mos og fugt kunne leve frit uden problemer på taget.

Men hvis du en gang om året får foretaget rensning af taget og efterfølgende tagmaling, sikrer du at taget holder meget bedre.

Dansk Alge- & Fliserens er professionelle tagmalere, og vi udfører kun miljørigtig og professionel rens og maling af taget.

Har du nogen spørgsmål til vores ydelser, eller vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Ring til os
Skriv til os

Lad os kontakte dig

tagmaling i roskilde af professionel tagmaler