Skånsom rensning af havefliser

Indlæg skrevet den.

12. februar 2018

Rensning af havefliser kan ødelægge fliserne – Men ikke vores

Terrassen er bare flottest, når fliserne er nye. Efter bare et par år begynder flisepest, alger og ukrudt at få din stenterrasse til at se gammel og slidt ud. Der findes rigtig mange råd til at få flotte fliser, og produkter, der kan få dine fliser til at se ud som nye. Mange af disse ødelægger fliserne, eller er skadelige for miljøet.

Der findes mange produkter, der lover, at de kan fjerne alger og flisepest. Mange af disse er kemikalier, der er skadelige for miljøet. Derfor er der mange desperate husejere, der tyr til den mere miljøvenlige metode med en omgang højtryksspuling af fliserne udenfor. Denne metode efterlader fliserne rene og flotte, men det høje tryk spuler flisernes overflade i stykker.

Højtryksrenseren er så effektiv, at fliserne efterlades ru og let modtagelig overfor nye algeangreb. Desuden bliver fugesandet ofte spulet væk i samme omgang. Det resulterer i, at der er brug for nye fliser og nyt fugesand.

Miljørigtig fliserens med et flot resultat

Bruger du en højtryksrenser, bør du altid bruge et særligt mundstykke, der beskytter din terrassefliser mest muligt. Vær samtidig varsom med styrken du spuler med, når du laver en rensning af fliser.

Der findes også et særligt højtryksanlæg, der varmer vandet op til kogepunktet. Den høje temperatur gør det muligt at rengøre fliserne med et lavere tryk. Det betyder, at flisernes overflade ikke bliver ødelagt ved rengøring.

Hos Dansk Alge- og Fliserens er det netop denne type højtryksanlæg vi benytter, når vi renser fliser udenfor. Vi giver 10 års garanti på fliserens.

Gratis tilbud eller prisberegner

Få et uforpligtende tilbud på fliserens på tlf. 21 80 20 30. Du kan også prøve vores gratis prisberegner her.