Om os

Dansk Alge- og Fliserens blev grundlagt af Michael Henriksen i Roskilde i 2001. Dengang var vores speciale tagrens og tagmaling.

I løbet af de første år kom der hurtigt flere kunder til, og med flere kunder kom også flere typer af opgaver. I dag udfører vi et bredere udsnit af opgaver, men vi har stadig fødderne solidt plantet i vores fag.

Alge- & fliserens til privat & erhverv

Vi kan levere alt fra tagrens, fliserens og algebehandling til facademaling, imprægnering og vinterklargøring af dit hus.

Vi servicerer et bredt udsnit af kunder og har stor erfaring med både private, erhverv, stat, kommune og bolig- og ejendomsselskaber.

Hos os kan du få serviceaftaler på de fleste af vores ydelser. Så behøver du aldrig at bekymre dig om din bygnings stand igen.

Kvalitetsarbejde & god service

Vi er en lille virksomhed med mere end 22års erfaring inden for vores fag. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde og god service til en lav pris.

Hos os møder du kun servicemindet, kvalitetsbevidst og dansktalende personale.
Når vi har mange og store opgaver, ringer vi til vores faste samarbejdspartnere. Dem ved vi nemlig, at vi kan regne med, og vi kan stå inde for det arbejde, de laver.

Vælger du Dansk Alge- og Fliserens til dine projekter, er du garanteret en god oplevelse.

Lad os kontakte dig

Udfyld formularen her med dine informationer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig.