Facaderens, imprægnering og maling

Synes du ikke længere, at din facade ser indbydende og præsentabel ud?

Uanset om det er facaden til dit private hjem, eller om det er til virksomheden eller kontoret, så er facaden det første, dine gæster ser.

Ikke nok med at facaden rent udseendemæssigt kan halte, så er en facade, der ikke vedligeholdes korrekt, også mere udsat for at blive ramt af alger og fugtskader, hvilket kan have dyre konsekvenser for konstruktionen. Hos Dansk Alge- & Fliserens tilbyder vi derfor en grundig facaderens i Roskilde og omegn.

Få tilbud på facaderens

Få imprægneret din facade efter facaderens

Murværk og beton suger vand, og ofte kan der dannes store plamager af fugt på bygningens facade.

Derfor er det nødvendigt at holde facaden ren med en facaderensning. Det vil sikre mod begroninger, som alger og mos, samt snavs, som bilos og bremsestøv, der kan føre skader på huset.

Hos Dansk Alge- & Fliserens tilbyder rensning, imprægnering og maling af langt de fleste typer af bygningsfacader.

Få en skinnende ren facade uden skader

Når vi varetager din opgave, sørger vi først og fremmest for, at murværket renses grundigt, så det fremstår pænt, og vi sikrer os selvfølgelig, at vi ikke beskadiger facaden under vores facaderens.

Når vi har foretaget en rensning af facade, imprægnerer vi den. Det vil sige, at vi gør den vandafvisende. Så er det slut med fugtplamager, ligesom facaden bliver langt mere modstandsdygtig over for snavs, smuds og alger.

Beskyt din facade med maling

Trænger bygningen til at blive malet, klarer vi også den, og vores maling pynter ikke bare – den beskytter også.

Når vi har løst opgaven, står du tilbage med en skinnende ren og sund bygning, som vil holde i mange år frem.

Skal vi også få din facade til at skinne? Så kontakt os allerede i dag for at få et tilbud med en skræddersyet pris på afrensning af facade. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og dækker hele Roskilde, Jyllinge på Sjælland og omegn. Vi tilbyder desuden også algebehandling samt tagrens og ejendomsservice hvis du har brug for dette.

Ring til os
Skriv til os

Lad os kontakte dig