Ejendomsservice: Vedligeholdelse af din ejendom

Gider du heller ikke at bruge tid på at lede efter forskellige leverandører, hver gang du skal have udført en ny opgave på din ejendom?

Der kan hurtigt gå uforholdsmæssigt meget tid med at finde det rette firma til at varetage en opgave på din ejendom, hvad end det er taget, der skal lappes, tagrenderne der skal renses eller noget helt tredje. Så er det vigtigt, at valget falder på dygtige, pålidelige og stabile folk, som kan deres kram.

Derfor er der også rigtig mange kunder, der ønsker flere opgaver udført af det samme firma, når de har fundet et, de er glade for. Med en fast aftale på ejendomsservice i Roskilde og omegn hos Dansk Alge- & Fliserens bliver dette muligt.

Få tilbud på ejendomsservice

Vi tilbyder fast service af din ejendom

Hos Dansk Alge- & Fliserens tilbyder vi ikke typisk ejendomsservice, men vi har igennem årene løst så mange forskellige opgaver, at vi med glæde kan tilbyde vores kunder fast ejendomsservice.

Uanset om du sidder i en boligforening, eller om det er din virksomhedsejendom, der har brug for løbende vedligeholdelse, så står vi klar til at varetage de opgaver, du har brug for at få udført.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Vedligeholdelse af tagrender og nedløb
  • Trappevask
  • Graffitiens
  • Rensning af udendørs fliser med skånsom højtryksspuling
  • Reparation af knækkede tagplader og tagsten
  • Diverse ad hoc opgaver
  • Oprydning og afskaffelse af affald fra ejendommens udendørsarealer.

Skal vi stå for din ejendomsservice?

Har du brug for en fast, pålidelig samarbejdspartner til at vedligeholde din ejendom? Så kontakt os i dag på telefon 21 80 20 30. Sammen finder vi den løsning til den pris, der passer til dig! Vi tilbyder vores viceværtservice som bl.a. gårdmand og trappevasker til konkurrencedygtige priser i Roskilde, nær Jyllinge og Sjælland og omegn.

Ring til os
Skriv til os

Lad os kontakte dig