Algebehandling af tag – specialister i algerens

Vil du også undgå at skulle investere i et helt nyt tag?

Hos Dansk Alge- og Fliserens har vi mange års erfaring med algebehandling af hustage. Har du uønskede begroninger på dit tag, er det vigtigt, at du får foretaget en algebehandling.

Få dit tag behandlet inden skaden er sket

Uønskede begroninger, som alger og mos, ødelægger ikke bare udseendet på dit hus, de beskadiger også taget og kan medføre fugtskader og frostsprængninger om vinteren. Det sker når begroningernes rødder over tid samler væske, der som en svamp får fugt til at trænge ind i tagkonstruktionen og give skader ved frostvejr.

Dette kan medføre uoprettelige skader på taget. Derfor risikerer du at være nødsaget til at skifte taget helt, hvis det ikke bliver renset og behandlet i tide.

Kontakt os nu, så hjælper vi dig med at forebygge skader på dit tag med en algebehandling. Det kan kan spare dig for store unødvendige økonomiske udgifter.

Billig og effektiv behandling

Vi behandler dit tag for alger nemt og billigt, og vi efterlader dig med et pænt tag, der kan holde i mange år frem. Vores metode er enormt effektiv, og derfor bruger vi under en time på behandlingen. På den måde kan vi sikre dig den billigste og bedste løsning – med et altid tilfredsstillende resultat.

Algerens af tag til både private og erhverv

Vi har stor erfaring med et bredt udsnit af kunder, og kan levere algebehandling af tag til både private, erhverv, stat, kommune og bolig- og ejendomsselskaber. Ved større projekter ringer vi til vores faste samarbejdspartnere, som leverer kvalitetsarbejde som vi kan stå indenfor.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for algebehandling af tag.

Serviceaftaler på algebehandling af dit tag

Med en serviceaftale sikrer du, at taget altid er i god stand, og så undgår du ubehagelige overraskelser og unødvendige investeringer, når skaden er sket.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 2180 2030, hvis du vil vide mere om vores algebehandling og serviceaftaler.

Miljørigtig algebehandling

Vi har stort fokus på miljøet og udfører derfor alle opgaver efter gældende miljøregler.

Vi bruger top professionelle materialer og udstyr, for at tilbyde dig de bedste løsninger til algebehandling af dit tag.

Få en serviceaftale

Den danske vinter er hård ved hustagene. Og fordi alger, mos og andre belægninger kan påføre alvorlige skader på dit tag, anbefaler vi, at du jævnligt får tjekket og renset det. Det gøres lettest med en serviceaftale på algerens af tag.

Specialister i at behandle dit tag

For at give det bedste resultat tilbyder vi tagrens og maling af taget i forbindelse med algerensning. Desuden sørger vi altid for at give dig en service i høj kvalitet og til en lav pris. Vi er dine specialister i algebehandling af tag og vi er altid klar til at give dig et tilbud på en samlet behandling.

Udover behandling af dit tag, er vi også specialister i rens af fliser, samt facaderens.

Vi kommer derfor hele vejen rundt om din udvendige vedligeholdelse.

Lad os kontakte dig

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer op inden for 24 timer.